Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

22.04.2012 13:48

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, geleceğin büyükleri olan çocukların yegane bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, geleceğin büyükleri olan çocukların yegane bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin bağımsızlığının en büyük adımlarından biri olan ulusal egemenliğin, Türk halkının verdiği büyük mücadelenin neticesinde ortaya çıkmış önemli bir kavram olduğu belirtti.

Bütün dünya çocuklarını bir araya toplayan ve dostluk bahçesine güzel kokular yaymalarını sağlayan bu güzel bayramın, çocukların büyüdüğünde de dünya barışının sağlanmasına vesile olacağını ifade eden Özbek, geleceğin büyükleri olan çocukların yegane bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti.

- BAYBURT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika


Advertisement