Umut Treni Derneği Gümüşhacıköy'de ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
İlçe merkezinde bulunan Şehit Teğmen Ahmet Çıtak İlkokulu öğrencilerine, bot, mont ve bere gibi kışlık giyim malzemeleri dağıtıldı.
Umut Treni Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim İlter, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze olsun gidermek amacından olduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Hedefimiz ilçede mutlu ve huzurlu bir nesil yetiştirmek. Bu bağlamda öğrencilerin giyim ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayarak onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Dernek olarak tek hedefimiz gençlerimiz için huzurlu ve kendilerini güvende hissedebilecekleri bir ortam hazırlamaktır. Eğitim faaliyetlerinin dışında sosyal etkinlikler ve çeşitli yardımlarla da daha çok insana ulaşmak istiyoruz."
Özellikle taşımalı sistemle köylerden gelen köy çocuklarının ilgiye ve şefkatte daha çok muhtaç olduklarını anımsatan İlter, yardımlarının artarak devam edeceğini ifade etti.
Muhabir: Cihan Okur
Yayıncı: Dilek Sezen - AMASYA
Son Dakika › Yerel › Umut Treni Derneği ,Giyim Yardımında Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?