Üniversite Öğrencilerine Cinsel Taciz Davasında Karar - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerine Cinsel Taciz Davasında Karar

Kırklareli'nde, 5 üniversite öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık, 29 yıl 7 ay hapis ile 11 bin 40 lira para cezasına çarptırıldı.

14.08.2015 12:51

Kırklareli'nde, 5 üniversite öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık, 29 yıl 7 ay hapis ile 11 bin 40 lira para cezasına çarptırıldı.

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, müştekiler Şevval K, Sema O, Tuğçe K, Mehtap G, Kübra E. ile avukatları ve tutuklu sanık Emre G. katıldı.

Mahkeme heyeti, müşteki ve avukatların dinlenmesinin ardından Emre G'ye cinsel taciz, yağma ve cinsel saldırı suçlarından 29 yıl 7 ay hapis, 11 bin 40 lira para cezası verdi.

Olay

Kırklareli'nde bazı öğrencilerin taciz şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis, Bademlik Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Emre G'yi (27) gözaltına almıştı.

İncelemede, farklı günlerde takip ettiği öğrencilerin evine girerek bıçak zoruyla cinsel tacizde bulunduğu ve telefonlarını gasbettiği iddia edilen Emre G'nin evinde yapılan aramada, çok sayıda cep telefonu, öğrencilere ait olduğu belirlenen eşyalar ve olayda kullanıldığı tespit edilen bıçak bulunmuştu. Emre G, 31 Aralık 2014'te çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerine Cinsel Taciz Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement