Üniversitelilerin Spor Şöleni Kupa Töreni ile Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Üniversitelilerin Spor Şöleni Kupa Töreni ile Sona Erdi

Üniversitelilerin Spor Şöleni Kupa Töreni ile Sona Erdi

Erzurum’un ev sahipliğinde yapılan Ünilig Kış Sporları Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

16.03.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un ev sahipliğinde yapılan Ünilig Kış Sporları Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, ETÜ, GHSİM ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Ünilig Kış Sporları Turnuvası sona erdi. Kayak, Curling, Buz Hokeyi ve Short Track dallarında düzenlenen şampiyonada yüzlerce üniversiteli genç mücadele etti. Üniversiteleri adına kürsünün en üst basamağında yer almak isteyen Üniversiteliler beş gün boyunca Erzurum'da spor karşılaşmaları ve yarışmalarında ter döktü. Turnuvanın sonunda kupa töreni düzenlendi.

KUPALAR VE MADALYALAR VERİLDİ

3 Binlik Buz Arena'da düzenlenen kupa ve madalya töreni renkli geçti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Asbaşkan Atilla Pulur, Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, Spor Müdürü Muzaffer Şahin, Atatürk Üniversitesi ve ETÜ'lü yöneticiler ile çok sayıda davetli kupa törenine katıldı. Düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımlara ve sporculara kupaları ile madalyaları verildi.

İYİ BİR EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum olarak yine önemli bir spor organizasyonunu başarı ile yaparak, tamamladıklarını belirtti. Tavlaşoğlu, "Erzurum olarak şampiyonayı başarı ile tamamladık. Herkes Erzurum'dan giderken, buradan övgü ile bahsetmeli, çünkü biz tüm birimlerimizle seferber olup, ulaşımda, konaklama ve yarış alanlarında en iyi şekilde hizmet verdik. Bu turnuvaya katılan tüm sporcuları ve üniversiteleri kutluyorum" dedi.

TAMER: ERZURUM YİNE BAŞARILI BİR SINAV VERDİ

2011 Üniversiade'ın kahramanlarından biri olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Erzurum'un yine başarılı bir organizasyon sınavı verdiğini söyledi. Ünilige katılan üniversiteli sporcuların zevkli ve eğlenceli yarışlar yaptığını belirten Tamer, "İnanıyorum ki, Erzurum'da güzel ve eğlenceli anlar yaşadınız. Spor tesislerinden en güzel şekilde faydalandınız, dereceye giren tüm takımları ve sporcuları tebrik ediyorum. Burada ömrünüz boyunca unutamayacağınız anılarınız oldu" dedi. Tamer, Erzurum'un bir başarılı spor organizasyonunu da başarı ile bitirdiğinin altını çizerek, "Bize bu organizasyonda destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi. Sporcuların ve takımların ödüllendirildiği gecede kafileler büyük bir coşku yaşadı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi de üniversiteli gençlere çeşitli hediyeler sundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversitelilerin Spor Şöleni Kupa Töreni ile Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement