Ünye Müftülüğü Kreş Açtı - Son Dakika
Yerel

Ünye Müftülüğü Kreş Açtı

Ünye Müftülüğü Kreş Açtı

Ordu’nun Ünye İlçe Müftülüğü 4-6 yaş grubuna hem anaokul hizmeti hem de dini değerler eğitimi vermek amacıyla kreş açtı.

22.10.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye İlçe Müftülüğü 4-6 yaş grubuna hem anaokul hizmeti hem de dini değerler eğitimi vermek amacıyla kreş açtı.

Ünye Garaj Cami altında hizmet verecek olan anaokulu açılışına Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, müftülük personelleri, cami hocaları, kurum amirleri ve öğrenci velileri katıldı.

Açılan Kur'an Kursu ile ilgili değerlendirme yapan Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan, "İlçemiz için hayırlı bir hizmet olacağına inanıyoruz. Amacımız 4- 6 yaş grubuna hem anaokulu hizmeti hem de dini değerler eğitimini vermek. İnşallah bununla kalmayarak bütün camilerimizin bu şekilde olmasını istiyoruz. Cami ve hayat ortak bir alanda olsun, birkaç cami daha belirledik onları da açalım ve vatandaşımıza hizmet ediyoruzu göstermiş olalım" dedi.

100 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

Başsan açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: "Burada öğlen öncesi ve sonrası şeklinde 100 öğrencimiz var. Alanımız büyük olsaydı daha farklı rakamlar olabilirdi ama diğer kuracağımız yerlerde çocukların etkinlikler yapabilecekleri toplantı salonları olabilir diye düşünüyoruz. Sizler ve vatandaşımız yanımız yanımızda olduğu sürece geliştireceğiz diye düşünüyoruz. 4,5,6 yaş grubunda çocuklarımız var, anaokulu hizmetleri de sunuluyor. Aynı zamanda çocuk gelişim uzmanlarımız da var."

Kısa vadede planları hakkında bazı açıklamalarda bulunan Başsan, "Bu sene zaten eğitim-öğretim sezonu başladı ve bir şey yapma şansımız kalmadı ama önümüzdeki seneye birkaç yer belirledik. Yeni okullar açacağız. Benim şahsi kanaatim 300 üzerinde öğrenci alabileceğimizdir. Yeterli olabilir mi bilmiyorum ama bu rakam kısa vadede hedefimiz olacaktır" diye konuştu.

Program, Ünye Müftülüğü tarafından organize edilen aşure ikramıyla son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye Müftülüğü Kreş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement