Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı

Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı

Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali törenle hizmete açıldı.

21.01.2015 17:47

Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali törenle hizmete açıldı.

Ünye Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan, Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte de Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen çalışmaların tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin resmi açılışı yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; terminallerin ulaşım ağının buluşma noktaları olduğunu belirtti.

Terminalleri çoğu zaman ise sevenleri bir araya getiren noktalar olarak nitelendiren Çamyar, "Ünyemizi seven, Ordumuzu seven tüm dostların buluşma noktasındayız" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da Ordu ilinde standartlara uygun ilk ve tek şehirlerarası terminalin Ünye'de olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Yaklaşık 1.5 aydır fiili olarak hizmet veren terminalimizin, hizmetimizin bir göstergesi olarak açılışını yapmak istedik. Ordu genelinde standartlara uygun olarak yapılan ilk terminalimiz Ünye terminalimizdir. Ünye çevreyolunun açılması da Ünye ve Ordu'ya ayrı bir vizyon kattı" dedi.

Konuşmaların ardından yeni terminal binasının açılış kurdelesi Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve eski Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu tarafından kesildi.

Açılış törenine, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ile kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement