Urla'da Hırsızlık Şebekesine Yönelik Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo

Urla'da Hırsızlık Şebekesine Yönelik Operasyon

Urla\'da Hırsızlık Şebekesine Yönelik Operasyon
26.02.2014 09:20  Güncelleme: 09:50

Urla ve Çeşme ilçelerinde düzenlenen hırsızlık şebekesine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.

Urla ve Çeşme ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda ev ve iş yerinden hırsızlık yaptığı ileri sürülen şebeke üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, ilçede hırsızlı yapan H.U. (19), G.B. (23), M.O.B. (24) ve İ.A'yı (16) suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlıların Urla ve Çeşme'de meydana gelen çok sayıda hırsızlık olaylarıyla bağlantılarının bulunduğunu belirleyen polis, yürüttüğü soruşturmanın ardından bu kişilerle bağlantılarının bulunduğu belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sorgularının ardından Çeşme Adliyesi'ne sevk edilen 9 zanlımahkemece tutuklandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Urla'da Hırsızlık Şebekesine Yönelik Operasyon - Son Dakika


Advertisement