Urla Dostluk Derneği, AB Projesi Kapsamında Sanatçı Konuklarını Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Urla Dostluk Derneği, AB Projesi Kapsamında Sanatçı Konuklarını Ağırlıyor

Urla Dostluk Derneği, AB Projesi Kapsamında Sanatçı Konuklarını Ağırlıyor

Urla Dostluk Derneği AB Projesi kapsamında 'Sanatçı Gözü ile Urla' konulu etkinlik başladı.

28.10.2013 13:21

Urla Dostluk Derneği AB Projesi kapsamında 'Sanatçı Gözü ile Urla' konulu etkinlik başladı. Proje kapsamında ilk kez Urla'ya gelen yabancı konuklar dernek üyeleri ve Urlalı sanatçılar tarafından karşılandı.

Urla Dostluk Derneği Başkanı Rıfkıye Üstün, "Konuk sanatçılar, 25 - 31 Ekim 2013 tarihleri arasında Yarım Ada'nın ve Urla'nın tarihi, kültürel zenginlikleri ile tanıştırılacaklardır. Konuklarımız bu değerleri kendi bakış açılarıyla kimisi tuvaline, kimisi kameralarına yansıtacaklar." Üstün daha sonra "yukarıda belirtilen tarihler arasında konuklar için zengin bir program hazırlandığını bu program içinde, yerel sanatçılarımızdan Cuma Ocaklı ve Hasan Gürsoy'u stüdyolarını ziyaret edeceklerini, Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Galerisinde, Yorgo Seferis Nikah Salonunda, Atatürk Kültür Merkezinde açılan sergilerin gezdirileceğini söylemiştir" dedi.

Konuk ve yerli sanatçıların, 29-30 Ekim günlerinde, stüdyo haline getirilen Yorgo Seferis Nikah Salonu'nda Urla'dan esinlendikleri konular üzerinde çalışacakları ve bu eserlerin daha sonra İtalya'ya gönderileceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Dostluk Derneği, AB Projesi Kapsamında Sanatçı Konuklarını Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement