Uşak'ta Evliliklerinde 50 Yılı Doldurmuş 100 Çiftin Nikahları Tazelendi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Evliliklerinde 50 Yılı Doldurmuş 100 Çiftin Nikahları Tazelendi

Uşak Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evliliklerinde 50 yılı doldurmuş 100 çiftin nikahları düzenlenen törenle tazelendi.

14.02.2012 16:40

Uşak Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evliliklerinde 50 yılı doldurmuş 100 çiftin nikahları düzenlenen törenle tazelendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, evliliklerinde 50 yılı doldurmuş 100 çiftin nikahları tazelendi.

Törene katılan çiftlere çeşitli hediyeler verilirken Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan yaptığı konuşmada, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "Aile" ve "Sevgi" kavramlarının önemine dikkat çekmek için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Sevgililer Günü'nün toplumun büyük bölümünde kutlandığını belirterek "En güzel sevgi kalıcı sevgidir" diye konuşan Başkan Erdoğan, şunları söyledi:

"14 Şubat Sevgililer Günü'nde evliliklerinde 50 yılı doldurmuş 100 çifti ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Uşak Belediyesi olarak bu gün bir ilki gerçekleştiriyoruz. Buradaki tablo kalıcı sevginin önemini bize çok iyi anlatıyor"

Törende daha sonra emekli öğretmen Mehmet Aydın (78) ile 51 yıllık eşi Fatma Aydın'ın (78) nikahları temsili olarak tazelendi.

Nikah işleminin ardından etkinlik, Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk'ün verdiği konserle sona erdi.

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Evliliklerinde 50 Yılı Doldurmuş 100 Çiftin Nikahları Tazelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement