Ustaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Ustaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ustaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitiren Recai Ustaoğlu'nun Cenazesi, Toprağa Verilmek Üzere İzmit'e Gönderildi.

24.02.2011 14:43  Güncelleme: 14:45

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis eski üyelerinden Recai Ustaoğlu, Acemler'deki Mezarlıklar Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa'da güreş sporunun gelişmesine büyük katkılar sağlayan ve bir dönem Güreş Federasyonu Başkanlığı'na yapan Recai Ustaoğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Ustaoğlu için Acemler'deki Mezarlıklar Şube Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, geçen dönem milletvekilleri Şevket Orhan ve Zafer Hıdıroğlu ile Büyükşehir Belediyesi personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Altepe, Ustaoğlu'nun çok değerli biri olduğuna değinerek Bursa'da güreş sporunun gelişmesine çok önemli katkı sağladığını söyledi. Ustaoğlu'nun cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere İzmit'e gönderildi.

Öte yandan Ustaoğlu'nun cenaze törenine katılanlar, Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren ve kimsesi olmadığı öğrenilen Feridun Bozacıoğlu adlı vatandaşı da son yolculuğuna uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Ustaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement