Uzunköprü TSO Emektar Üyelerini Onurlandırdı - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü TSO Emektar Üyelerini Onurlandırdı

Uzunköprü TSO Emektar Üyelerini Onurlandırdı

Uzunköprü'de ticari hayatına devam eden ve emekli olan 70 yaş üzeri UTSO üyelerine plaket verildi.

28.05.2014 16:26  Güncelleme: 16:30

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, bir restoranda düzenlenen plaket töreninde, Uzunköprü ticaretinin üstadlarıyla birarada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

UTSO'nun vefalı davranışını taktir ettiğini ifade eden İşbilen, " Vefa sadece İstanbul'da bir semt adı değildir. Bu anlamlı hareketi düşünen ve bu topluluğu memnun eden çalışmayı takdir ediyor, katılan herkese şükran ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

UTSO Başkanı Ercan İhtiyar da geçmiş yıllardaki ticareti özlemle yad ettiklerini vurgulayarak, "     Bizler yetişirken sizleri, ticaretinizi ve çalışmalarınızı örnek aldık. Bizden önce buralarda sizler vardınız. Bir kısmınız Meclis ve Yönetim Kurulunda görev yaptınız. 500 Sanayi Kuruluşu arasında ilçemizi temsil ettiniz. Ticaretteki dürüstlüğünüz ile örnek oldunuz. Bizleri bu günlere getiren, geleceğe hazırlayan siz büyüklerimize teşekkür edebilme fırsatını bizlere verdiğiniz için hepinize gönülden şükran ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından esnaflara plaketleri verildi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar,  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Uzunköprü Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Gür ile Uzunköprü Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri de katıldı 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uzunköprü TSO Emektar Üyelerini Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement