Uysal'dan Amatör Takımlara Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Uysal'dan Amatör Takımlara Tam Destek

Uysal\'dan Amatör Takımlara Tam Destek

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ederek futbol sahalarının kulüplere açılması nedeniyle teşekkür etti.

07.05.2014 13:24

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret ederek futbol sahalarının kulüplere açılması nedeniyle teşekkür etti.

Konuksever, Mustafa Çetin Kaya ve Uğur Mumcu stadlarının Antalya'daki kulüplerinin hizmetine girmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen ASKF Başkanı Metin Bulut, "Stadlardan kulüplerimizin faydalanması oldukça iyi oldu. Antalya'da yaşanan saha sıkıntısı Muratpaşa'da kısmen giderilmiş oldu" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'ne ait olan tesisleri Antalya'daki kulüplerinin hizmetine açtıklarını belirten Belediye Başkanı Ümit Uysal ise, "Kitle sporuna yöneleceğiz. Minyatür spor salonu, futbol sahaları ile yüzme havuzları yapılacak ve halkın kullanımına açık olacak. Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız da spor tesislerimizden yararlanacaklar. Spor tesislerimiz mahallelerimize sistematik bir şekilde yapılacak. Yaz okullarımızı geliştirip, kış okulları da açıp sporcu sayısını arttıracağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal'dan Amatör Takımlara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement