Vakıfbank Heyeti'nden Kutso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vakıfbank Heyeti'nden Kutso'ya Ziyaret

Vakıfbank Heyeti\'nden Kutso\'ya Ziyaret

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları Osman Devren, İbrahim Bilgiç, Yıldırım Eroğlu, Bölge Müdürü Metin Özetçi, Kütahya...

17.05.2013 12:49

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları Osman Devren, İbrahim Bilgiç, Yıldırım Eroğlu, Bölge Müdürü Metin Özetçi, Kütahya Şube Müdürü Mutlu Demirci'den oluşan heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti.

Ziyarette, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, tamamlanan seçimler ve yeni dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, işletmeler açısından bankaların önemine değindi.

Özotraç, hem Kütahya'da hem de ülkemizde küçük işletmelerin çok sayıda olmasından dolayı, zor şartlarda faaliyetini devam ettirmeye çalışan bu işletmelere, bankaların özel yaklaşım belirlemeleri ve çözüm geliştirmelerinin gerekli olduğunu vurguladı.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Kütahya'daki firmalarla iletişimi ve işbirliğini geliştirmeyi, interaktif bankacılık hizmeti sunmayı istediklerini belirtti. Vakıfbank tarafından KOBİ'lere özel ve uygun koşullar sunduklarını söyleyen Aydoğan, Kütahya'daki iş hacmini ve ticari ilişkileri geliştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

(EFE)

17.05.2013 12: 37: 51

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıfbank Heyeti'nden Kutso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement