Vali Altıparmak'a Mobese ve Trafik Sorunları Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak'a Mobese ve Trafik Sorunları Anlatıldı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) konusunda sunum yapıldı.

17.07.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'a İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) konusunda sunum yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen sunumda, Vali Yardımcısı Fuat Ergün, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Emin Pehlivan da yer aldı.

Vali Altıparmak, yaptığı konuşmada, trafikte eğitimin önemine işaret etti. Toplumda ortak yaşama kültürünün oluşması için eğitimin okul öncesinden başlaması gerektiğini vurgulayan Altıparmak, "Yazılı ya da yazılı olmayan kamu kurallarını iyi öğretip ona saygıyı insanlara aşılamazsanız, uzun vadede yapacağınız hiçbir şey yok" dedi.

Toplantıda İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktuğ tarafından, trafiğe ilişkin sorunların tespiti ve çözüm önerileri anlatıldı. Toplantıda ayrıca Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) konusunda da sunum gerçekleştirildi.

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak'a Mobese ve Trafik Sorunları Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement