Kırşehir Valisi Çakacak, Mucur İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Valisi Çakacak, Mucur İlçesini Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Çakacak, Mucur İlçesini Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Mucur İlçesine giderek kamu kurum ve kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

06.12.2013 11:24  Güncelleme: 11:27

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak Mucur İlçesine giderek kamu kurum ve kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

Mucur'daki kurum ve kuruluşları inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Vali Özdemir Çakacak'a ziyaretine, Garnizon Komutanı J. Alb. Türker Yılmaz, Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin eşlik etti.

İncelemelerine Mucur Kaymakamlığı ile başlayan Vali, birimleri gezerek çalışanlarla sohbet etti. Ardından da Kaymakam Arif Yalçın'dan ilçe hakkında genel bilgiler aldı.

Önceki yıllarda ticaretin devlet eliyle yürütüldüğünü fakat bugün bu işi iş adamlarının devraldığını belirten Vali Çakacak, "Devlet denetleyici, düzenleyici ve iş adamlarının önünü açıcı rol üstlenerek ticari faaliyetlerin gelişmesini sağladı. Bilindiği üzere bir ülkenin gelişmesi, büyük düşünmeye bağlıdır.

Biz, 7'den 70'e büyük düşünmek zorunda olan bir toplumuz. Dünyanın neresine gidersek gidelim Türk işadamlarını görüyoruz. Böylelikle ülkemizin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü anlıyoruz. Bugün, iş adamlarımız kabuklarını kırarak, ufuklarını genişlettiler. İş adamlarımızın çalışkanlığı sayesinde gelecek Türk halkının olacak ve ülkemiz, en kısa sürede uluslararası arenada hak ettiği yeri alacaktı" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir Valisi Çakacak, Mucur İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement