Vali Çakacak'tan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Çakacak'tan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan'a Veda Yemeği

Vali Çakacak\'tan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan\'a Veda Yemeği

Yaklaşık 3 yıldırı Uşak İl Garnizon ve Jandarma Komutanlığı görevini yürüten ve Samsun'a tayin olan Jandarma Albay İsmail Özcan için Vali Özdemir Çakacak veda yemeği düzenledi.

23.06.2012 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 3 yıldırı Uşak İl Garnizon ve Jandarma Komutanlığı görevini yürüten ve Samsun'a tayin olan Jandarma Albay İsmail Özcan için Vali Özdemir Çakacak veda yemeği düzenledi.

Albay İsmail Özcan onuruna düzenlenen yemeğe Vali Özdemir Çakacak'ın yanı sıra Milletvekili İsmail Güneş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Vali Yardımcıları İsmail Gürsoy, Ali Galip Saral, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun katıldı.

3 yıllık görev süresince başta Vali Özdemir Çakacak olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ve Uşak halkından büyük destek gördüğünü ifade eden Albay İsmail Özcan, "Bize karşı gösterilen bu destek ile oluşan sinerji görevimizi olumlu yönde etkiledi.

Uşak'tan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Görevim esnasında bana verdikleri destekten dolayı başta Valimiz Özdemir Çakacak olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerine ile çalışanlarına ve ayrıca en büyük destekçimiz olan Uşak halkına sevgi ve şükranlarımız sunuyorum" dedi.

İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay İsmail Özcan'ın hem insanı değerleriyle hem de görevindeki titiz ve fedakar çalışmalarıyla örnek bir komutan olduğunu dile getiren Vali Özdemir Çakacak Uşak'ta gerçekleştirdiği önemli ve özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay İsmail Özcan'ın Uşak'ta yapmış olduğu görevi süresince vatandaşlardan her hangi bir olumsuz söz duymadığını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, "Albay İsmail Özcan'ın insan sevgisi vatandaşın devlete olan güvenini arttırmıştır. Kendisi örnek bir komutan ve insandır. Önemli olan görev yerinden ayrılırken arkada güzel anılar bırakmaktır. Kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmiştir. Yeni görev yerinde de aynı şekilde idareciliğine devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Özdemir Çakacak, İl Garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan'a başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi, plaket ve çini vazo hediye etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çakacak'tan İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement