Vali Çelik'ten Ziyaret Trafiği - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik'ten Ziyaret Trafiği

Vali Çelik\'ten Ziyaret Trafiği

Son HSYK Kararnamesi ile Batman'a atanan Vali Azmi Çelik, iade-i ziyaretlere hızlı başladı.

12.06.2014 13:59  Güncelleme: 15:12

Batman Valisi Azmi Çelik, son HSYK Kararnamesi ile tayinleri çıkan Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Karababa, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emre Ejder ve Baro Başkanı Ahmet Sevim'e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Çelik ayrıca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan'a iade-i ziyarette bulundu akabinde İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık'tan brifing aldı.

BİYOLOJİ MÜZESİNİ GEZİP ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİ YAPTI

Vali Azmi Çelik, ayrıca Yavuz Selim mahallesindeki Petrol Anadolu Lisesi'nde, Biyoloji müzesini gezerek, okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaptı.

Vali Çelik, 2 binden fazla materyalin sergilendiği Biyoloji müzesini gezerek incelemelerde bulunduktan sonra içi doldurulmuş hayvanların bulunduğu salona geçerek burada da incelemelerde bulundu.

Yetkililerden müzeyle ilgili bilgi alan Vali Çelik, ziyaretçi defterine duygularını yazdı. Öğrencilerle söyleşide de bu hafta sonu LYS sınavına girecek adaylara da başarılar dileyerek, sınav esnasında heyecan yapmamaları gerektiğini ve istedikleri puanı alamamaları halinde üzülmemelerini tavsiye etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Çelik'ten Ziyaret Trafiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement