Vali Daşöz İftar Tatlısını 3 Yaşındaki Mehmet ile Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Daşöz İftar Tatlısını 3 Yaşındaki Mehmet ile Paylaştı

Vali Daşöz İftar Tatlısını 3 Yaşındaki Mehmet ile Paylaştı

Manisa'da verilen iftar yemeklerine katılan Vali Halil İbrahim Daşöz, aynı masayı paylaştığı 3 yaşındaki küçük Mehmet ile iftar menüsünde bulunan tatlısını paylaştı.

02.08.2012 16:56  Güncelleme: 16:53

Manisa Valiliğince hayırsever ve sponsor katkısıyla her akşam bir başka mahallede verilen iftar yemeklerine katılan Vali Halil İbrahim Daşöz, aynı masayı paylaştığı 3 yaşındaki küçük Mehmet ile iftar menüsünde bulunan tatlısını paylaştı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesi ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) sponsorluğunda Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Baha Başçelik, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftü Yardımcısı Şakir Kırgız, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan ile 800 civarında vatandaş katıldı.

İftar öncesi Kuranı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra iftar duası yapıldı. İftar duasının ardından Vali Halil İbrahim Daşöz vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Vali Daşöz,

aynı masada oturan ailesiyle birlikte iftar yemeğine katılan küçük Mehmet'e kendi tabağında bulunan Kemalpaşa tatlısını yedirdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Halil İbrahim Daşöz, iftar için gelen Necmiye-Recep Çaftan çiftinin 3 aylık Özlem ismindeki kız çocuğunu da kucağına alıp severek, anne ve babasına sağlıklı, sıhhatli ve uzun ömürlü olması dileğinde bulundu.

Manisa Valiliğince hayırsever ve sponsor katkılarıyla Ramazan ayı boyunca her akşam çeşitli mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerine katıldıklarını belirten Vali Daşöz, "İftar yemeklerinde vatandaşlarımızın ramazanlarını kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber iftarımızı yapıyoruz. Muhtarımız ve vatandaşlarımızla sohbet edip, varsa taleplerini, sıkıntılarını dinliyor, çözüm arıyoruz" dedi.

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan ve mahalle sakinleri, Vali Daşöz'e TOKİ-3 sokaklarının aydınlatma lambalarının yetersiz olduğunu, gece geç saatlerde iş çıkışı karanlıkta evlerine gittiklerini belirterek, güvenlik açısından sokaklarının aydınlatılmasını istediler.

Vali Daşöz de Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Müdürü Yakup Önder'i cep telefonundan arayarak,

TOKİ-3

mahalle sakinlerinin talebini ileterek, sokaklarına aydınlatma lambaları takılması talimatını verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daşöz İftar Tatlısını 3 Yaşındaki Mehmet ile Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement