Vali Daşöz, Yaralı Er Mustafa'yı Hastanede Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Daşöz, Yaralı Er Mustafa'yı Hastanede Ziyaret Etti

Vali Daşöz, Yaralı Er Mustafa\'yı Hastanede Ziyaret Etti

Manisa Valisi Daşöz, hain pusuda kendisi yaralı iken arkadaşlarının cesetlerini araç içerisinden çıkaran Gazi Mustafa Bayram için "Mustafa gerçek bir kahraman" dedi.

07.08.2012 15:57  Güncelleme: 16:08

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, düşürüldüğü hain pusuda kendisi yaralı iken arkadaşlarının cesetlerini araç içerisinden çıkaran Gazi Mustafa Bayram için "Mustafa gerçek bir kahraman" dedi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında düşürüldüğü hain pusuda yanındaki iki arkadaşı şehit olan kendiside ağır

yaralanan Turgutlulu Er Mustafa Bayram'ı Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Diyarbakır Lice 2. Motorlu Piyade Tugayı Lojistik Destek Komutanlığı'nda ulaştırma er olarak görev yapan 1991/3 tertip Mustafa Bayram, Lice kırsalında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonrası ağır yaralanmıştı. Aynı olayda 1 astsubay ve bir er şehit olurken bir sivil vatandaş yaralanmıştı.

Hain pusu sonrasında yaralanan er Mustafa Bayram'ın şehitlerin cesetlerini parçalanan araç içerisinden çıkardığı ardından da bayıldığı bildirilmişti.

Vali Daşöz ziyaretinde Mustafa Bayram'ın gerçek bir kahramanlık örneği gösterdiğini dile getirerek şöyle konuştu: "Mustafa'yı bu durumda görmek bizleri çok sevindirdi, gerçekten iyi durumda gördük. Mustafa gerçek bir kahraman kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Buradan terörü lanetliyoruz, bu şekilde hiçbir yere varamayacaklarını bir kez daha söylüyorum, bizim en önemli gücümüz, birlik ve beraberliğimiz. Mustafa bu milletin kahraman bir evladı, yaralanmış olması tabii ki üzücü ama vatan uğruna şerefli bir hizmette bulunmuştur"

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da ziyarette, Mustafa Bayram'ı hastaneden davul zurnayla uğurlamayı düşündüklerini söyleyerek, "Mustafa kardeşimiz için ayrıca ailesinin uygun gördüğü bir zamanda tüm Turgutluluların katılacağı geniş katılımlı bir yemekli mevlit okutmak istiyoruz" dedi.

Mustafa Bayram ise kendisine bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederek tüm Turgutluluların dualarıyla ayakta durduğuna inandığını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daşöz, Yaralı Er Mustafa'yı Hastanede Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement