Vali Düzgün'den Başarılı Tekvandoculara Ödül - Son Dakika
Yerel

Vali Düzgün'den Başarılı Tekvandoculara Ödül

Vali Düzgün\'den Başarılı Tekvandoculara Ödül

Vali Orhan Düzgün, olimpiyatlarda derece elde eden iki milli tekvandocuyu ödüllendirdi.

03.09.2013 14:52

Vali Orhan Düzgün, olimpiyatlarda derece elde eden iki milli tekvandocuyu ödüllendirdi.

Vali Düzgün, Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenen "Deaf İşitme Engelliler Olimpiyatları"nda iki dalda madalya kazanan Aslıhan Savan ile Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan Aleyna Özdemir'in bu başarısının Kayseri'ye büyük sevinç yaşattığını belirtti.

Kayseri'nin yakın zamanda atletizm alanında dünya çapında başarılar elde ettiğini, Kayseri'nin bağrından çıkan başarılı atletlerin madalyalarla kente döndüğünü ifade eden Vali Düzgün, "Bugün de tekvando branşında Aslıhan ve Aleyna kızımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kendileri bugün bana 3 madalya birden getirdiler. Bu durum sportif açıdan son derece önem taşıdığı gibi Kayseri'nin adınıda uluslararası alanda başarıyla duyuruyor. Ben kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Vali Düzgün, 2-5 Eylül tarihlerinde Sırbistan'da yapılacak Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası'nda da Kayseri'yi 36 kiloda Ayşe Sümeyra Alıcı ve 63 kiloda Yunus Emre Sayan'ın temsil edeceğini ifade ederek, tekvandocuların en iyi sonuçla Kayseri'ye döneceğine inandığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen'in de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Düzgün tarafından başarılı tekvandocular  Aslıhan Savan ve Aleyna Özdemir ile antrenörleri Arzu Sayan ödüllendirildi.

Önümüzdeki yıl şampiyonalardan altın madalya ile dönme sözü veren sporcular da desteklerinden dolayı Vali Düzgün'e teşekkür ettiler. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Düzgün'den Başarılı Tekvandoculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement