Vali Kenan Çiftçi'den Başkan İça ve Kütbo'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Kenan Çiftçi'den Başkan İça ve Kütbo'ya Veda Ziyareti

Vali Kenan Çiftçi\'den Başkan İça ve Kütbo\'ya Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Ordu'ya atanan Vali Kenan Çiftçi, Belediye Başakın Mustafa İça ve Ticaret Borsası Yönetimi'ne veda ziyaretinde bulundu.

17.05.2013 14:26

Valiler Kararnamesi ile Ordu'ya atanan Vali Kenan Çiftçi, Belediye Başakın Mustafa İça ve Ticaret Borsası Yönetimi'ne veda ziyaretinde bulundu.

KÜTBO Meclis Başkanı Ali Berber, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati Gültekin'in hazır bulunduğu ziyarette, Vali Kenan Çiftçi Seçimlerini yeni tamamlayan KÜTBO Yönetimine görevlerinde başarılarının devamını diledi.

Kütahya'da görev yaptığı süre içerisinde kurumlarla uyumlu çalıştıklarını ve dostane yaklaşımla karşılaştığını söyleyen Kenan Çiftçi, bu konuda Kütahya Ticaret Borsası'nın desteğini büyük ölçüde hissettiğini belirterek, "Kütahya'da güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Sorun çözmeye odaklı, insan ve çevreye odaklı çalıştık, Kütahya ve Kütahya halkını çok sevdim, burada görev yapmaktan mutluluk duydum" dedi.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kente yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle Vali Kenan Çiftçi'ye teşekkür etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretin anısına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altınkaya tarafından Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı'nın maketi hediye edildi.

Vali Çiftçi, daha sonra Kütahya'nın AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa İça'nın makamına geçti. Çiftçi, İça ve belediye çalışanlarına veda etti.

(EFE)

17.05.2013 14: 16: 12

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kenan Çiftçi'den Başkan İça ve Kütbo'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement