Vali Kızılcık Tesob Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kızılcık Tesob Heyetini Kabul Etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

12.01.2012 14:20

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Kızılcık, esnafın, ülke ekonomisi için önemli olduğu gibi Trabzon ekonomisi için de son derece önemli olduğunu belirterek, ziyaretlerinden ötürü TESOB Başkanı Kara'ya teşekkür etti.

Ülke ekonomisinin büyümesi için esnafa destek olunması gerektiğini belirten Vali Kızılcık, "Esnaf ve sanatkar demek, devletine yük olmayan kesim demektir. Halkın bel kemiği demektir. Unutulmamalıdır ki esnaf ve sanatkar ne kadar çok desteklenir, teşvik edilirse ekonomik büyüme ile istihdam da o derece büyür" dedi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) proje çağrılarını dikkate alarak proje sunmalarından dolayı Başkan Kara'yı tebrik eden Vali Kızılcık, DOKA'nın bölge için çok önemli olduğunu söyledi.

TESOB Başkanı Kara, Trabzon'a 5 yıldızlı otel yapılması adına yaptığı çalışmalardan ötürü Vali Kızılcık'a destek verdiklerini ifade etti.

Kara, kendilerine her fırsatta destek olan Vali Kızılcık'a teşekkür ederek,

"Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına sunduğumuz projenin kabulünde sağladığınız destekten ötürü teşekkür ederiz. Kabul edilen projemiz ile proje hazırlama kapasitesinin geliştirilmesi ve proje ofisi kurulması sağlanacak. DOKA'nın kabul ettiği bu proje ile artık küçük esnaf ve sanatkarlarımıza proje hazırlama konusunda kurum olarak destek vereceğiz. İş yeri açılışında ruhsat işlemlerinde Ustalık Belgesi aranması sırasında Ticaret Odası ile aramızda negatif ayrımcılığın giderilmesi için desteklerinizi talep ediyoruz" dedi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kızılcık Tesob Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement