Vali Koçdemir Jeofizik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nın Temsilciliklerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Koçdemir Jeofizik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nın Temsilciliklerine Ziyaret

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, TMMOB'a bağlı Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Temsilcisi Gültekin Öztürk'ü ve Eskişehir Mimarlar Odası Başkanı Ömer Sıkıer'i ziyaret etti.

03.01.2012 16:20

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, TMMOB'a bağlı Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Temsilcisi Gültekin Öztürk'ü ve Eskişehir Mimarlar Odası Başkanı Ömer Sıkıer'i ziyaret etti.

Valiliğin internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Koçdemir, ziyarette, depreme karşı ortak akıl geliştirmenin önemine değinerek, deprem konusunda bazı ezberlerden kurtulmak gerektiğini bildirdi.

Tüm sorunların açık şekilde konuşulmasının, çözüm yolunda görüşlerin ortaya konulmasının faydalı olacağını belirten Koçdemir, çalışmaların bu zihniyet ışığında ilerlemesinin Eskişehir açısından faydalı olacağını kaydetti.

Öztürk de olası bir depremde yapılacak en önemli hazırlığın kurumlar arası ortak bir taban oluşturmak olduğunu ve kendilerinin bu konuda destek vereceklerini bildirdi.

Daha sonra Eskişehir Mimarlar Odası'na geçen Koçdemir, burada yaptığı konuşmada, kentin yeniden yapılandırılması konusunda şahsi çıkardan uzak, samimiyetle ortaya konacak her projenin savunucusu olacaklarını anlatarak, tüm görüşlerin belli bir çatı altında toplanıp değerlendirilmesinin Eskişehir'in geleceği adına daha faydalı olacağını kaydetti.

Sıkıer de olası depremde hasarların aza indirilmesinin teknik önlemlerin alınmasından geçtiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Koçdemir Jeofizik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nın Temsilciliklerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement