Vali Lekesiz, Samandağ'da Vatandaşın Derdini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Vali Lekesiz, Samandağ'da Vatandaşın Derdini Dinledi

Vali Lekesiz, Samandağ\'da Vatandaşın Derdini Dinledi

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Samandağ'da incelemelerde bulundu.

14.04.2012 17:45

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Samandağ'da incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Lekesiz, sıkıntılarının çözümü için elinden geleni yapma sözü verdi.

Beraberinde vali yardımcıları Şahin Bayhan, Mustafa Akdoğan, Orhan Mardinli, Kadim Doğan ve Ali Araslantaş'ın yanı sıra ilçe Kaymakamlarıyla birlikte Samandağ ilçesine gelen Vali Celalettin Lekesiz, Oytun Alanında vatandaşlarla sohbet etti.

Samandağ Belediye Başkan Vekili Soyadan Yılmaz, Vali Lekesiz'e, Samandağ halkının Suriye'de yaşanan olaylardan tedirgin olduğunu, bu yüzden esnafın zor durumda olduğunu dile getirdi.

Daha sonra söz alan Macit Eryılmaz isimli vatandaş ise, Turizm bölgesi ilan edilen Samandağ'ın Turizmde hak ettiği payı almadığı ve Deniz-Çevlik beldeleri arasındaki yolun durumunun içler acısı olduğunu söyledi.

Hatay Valisi Lekesiz, "Deniz-Çevlik beldeledi arası yolu yapılmamışsa sorun belediye kaynaklıdır. Devlet ayrım yapmadan tüm İlçelere yanı ayarda hizmetler yapıyor" dedi.

Daha sonra Lekesiz, görüştüğü esnaflarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. Vali Lekesiz, görüşmeler sırasında "Tapudan sağlığa, emniyetten maliyeye kadar tüm sıkıntınız veya şikayetinizi bizlerle paylaşabilirsiniz" dedi.

Vali Lekesiz'in Esnaf gezisine Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Samandağ Belediye Başkan Vekili Soyadan Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Berk, İl Genel Meclisi üyeleri Sezgin Gümüş, İlmettin Dağ, Faruk Nesil de katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Lekesiz, Samandağ'da Vatandaşın Derdini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement