Vali Turhan, Antik Kazı Alanlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Turhan, Antik Kazı Alanlarını İnceledi

Vali Turhan, Antik Kazı Alanlarını İnceledi

2.Uluslararası Kaz Dağları ve Edremit Sempozyumu'na katılmak üzere Güre'ye gelen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, sempozyumun ardından Antandros kazı alanı ve Tarihi Abdullah Efendi Konağı'nda incelemelerde bulunmak üzere Altınoluk'a gitti.

02.05.2013 16:42

2. Uluslararası Kaz Dağları ve Edremit Sempozyumu'na katılmak üzere Güre'ye gelen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, sempozyumun ardından Antandros kazı alanı ve Tarihi Abdullah Efendi Konağı'nda incelemelerde bulunmak üzere Altınoluk'a gitti.

Antandros kazı alanında incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a Antandros ile ilgili bilgiler veren Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Altınoluk Belediyesi olarak tarihsel zenginliklere önem verdiklerini ve bu kapsamda Antandros kazı evindeki çalışmalara imkanlar ölçüsünde destek olduklarını belirtti. Balıkesir Valisi Turhan ve beraberindekiler, daha sonra Tarihi Abdullah Efendi Konağı'nda incelemelerde bulundu. Konağın tarihsel geçmişiyle ilgili bilgiler alan Vali Turhan ve beraberindekiler, Antandros kazı alanı ve Tarihi Abdullah Efendi Konağı'na sundukları desteklerden ötürü Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat'a teşekkürlerini ileterek ziyaretlerini sonlandırdı. Ziyaretlere, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Balıkesir İl Kültür Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, Antandros Antik Kenti Kazı Başkanı Doç. Dr. Gürcan Polat ve yetkililer katıldı.

(SŞ)

02.05.2013 16: 28: 25

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Turhan, Antik Kazı Alanlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement