Vali Yardımcısı Akman Sivas'a Veda Ediyor - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Akman Sivas'a Veda Ediyor

Vali Yardımcısı Akman Sivas\'a Veda Ediyor

Mülki İdare Amirler Kararnamesiyle Sivas Vali Yardımcılığından Manisa Ahmetli Kaymakamlığına atanan Necmi Akman için veda programı düzenlendi.

30.07.2013 11:16

Mülki İdare Amirler Kararnamesiyle Sivas Vali Yardımcılığından Manisa Ahmetli Kaymakamlığına atanan Necmi Akman için veda programı düzenlendi.

Valilik, Dr. Hasan Canpolat toplantı salonunda düzenlenen ve kurum müdürlerinin de katıldığı programa Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın, Vefa Kaya ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan katıldı.

Veda konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Necmi Akman, Sivas'ta bir yıldır görev yaptığını bu süre içinde Sivas'ta güzel dostluklar kazandığını söyledi. Akman, "Tarih ve kültür şehri Sivas'ta görev yapmak benim için büyük bir kazanımdı. Görev yaptığım süre içerisinde maddi ve manevi katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Zübeyir Kemelek ise, Vali Yardımcısı Akman'a görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Kendisiyle bir yıl çalışma imkanı bulduk, deneyimli, tecrübeli bir arkadaşımız ve mülki idare amirliğinin her kademesinde görev yapacak donanıma sahip bir arkadaşımızdır" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan da Sivas'a güzel hizmetleri bulunan Akman'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, "Mesai arkadaşımız sayın Akman ile bir süre beraber çalışıp onun bilgi ve birikimlerinden istifade etme imkanı bulduk. Kendisine ve ailesine bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Zübeyir Kemelek Akman'a günün anısına çeşitli hediyeler verirken, Genel Sekreter Salih Ayhan da çift başlı kartal plaketi takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Akman Sivas'a Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement