Vali Yılmaz Mamak Beldesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz Mamak Beldesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Yılmaz Mamak Beldesinde İncelemelerde Bulundu

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ağlasun ilçesine bağlı Mamak beldesinde incelemelerde bulundu.

06.04.2013 14:57

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Ağlasun ilçesine bağlı Mamak beldesinde incelemelerde bulundu.

Ağlasun Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Mamak Belediye Başkanı Yücel Çetiner ile birlikte belde meydanında kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan Vali Yılmaz'a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Akyar,İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Turan eşlik etti.

Vali Nurettin Yılmaz beraberindeki heyet ile birlikte il olarak belediye binasına geçerek Başkan Yücel Çetiner'den beldenin durumuyla ilgili bilgiler aldı. Mamak beldesinin ihtiyaçları ile ilgili ellerinden gelen yardımı vereceklerini kaydeden Yılmaz, bazı sorunların çözümü ile ilgili Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Akyar'a talimatlar verdi.

Belediye ziyaretinin ardından Mamak Şehit Mithat Akça İlkokulu'na giden Vali Yılmaz, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Köy ve belde öğretmenlerinin köy halkından kopuk olmaması gerektiğini söyleyen Vali Yılmaz, öğretmenlerden hem velilerle iç içe olmalarını hem de okula gidemeyen öğrencileri bizzat kendisine bildirmelerini, istedi. Okulda çay dağıtan Havva Özkan'ın Kadın Çiftçiler Yarışıyor Yarışması'nda bölge birincisi olduğunu öğrenen Vali Yılmaz, "Bir eğitim kurumunda çalışan bir insandan da ancak böyle bir derece beklenir" diyerek tebrik etti.

Mamak testisi üretimi yapan Cüneyt Sezer'i de atölyesinde ziyaret eden Vali Yılmaz, çömlek ve testi yapımı ile ilgili bilgi aldı.

Vali Yılmaz, Mamak belde merkezinde yürüyerek vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz Mamak Beldesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement