Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Yerel

Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Valiler kararnamesiyle Kayseri'den Kütahya Valiliğine atanan Şerif Yılmaz, kentte törenle karşılandı.

24.05.2013 16:04

Valiler kararnamesiyle Kayseri'den Kütahya Valiliğine atanan Şerif Yılmaz, kentte törenle karşılandı.

Yılmaz için valilik önünde resmi karşılama yapıldı. Yılmaz'ı Vali Yardımcıları Cengiz Horozoğlu, Metin Selçuk, Bilal Ölmez, Mustafa İngeç, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Akçay, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve kurum müdürleri ile çalışanları karşıladı.

Yılmaz, valilikte gazetecilere yaptığı açıklamada, Ege Bölgesi'nin çocuğu olduğunu anımsatarak, kendi memleketinde görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kütahya'nın hem kuruluş hem de kurtuluşun kenti olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bugün itibariyle Kütahya'da görevime başlamış bulunmaktayım. İlimize, ülkemize ve şahsıma hayırlı olmasını diliyorum. Böyle bir ilde ecdada yakışır bir şekilde hizmet etmenin onurunu hep beraber yaşarız. Kütahya, tarihten gelen bu derinliğin bugüne yansımasıyla beraber çinicilikte dünyanın başkenti olmuş, yeraltı zenginlik kaynakları ve termal kaynaklarıyla Türkiye'nin en önemli illerinden birisidir. Bugüne kadar burada görev yapmış meslektaşlarım, personel ve bütün sivil toplum kuruluşlarının yaptığı katkı üzerine inşallah bizlerde hep beraber hizmet etmenin onurunu yaşarız. Amacımız burada binaya bir tuğla daha koyabilmektir. Devraldığımız bayrağı bir üst burca taşımaktır." - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valiler Kararnamesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement