Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü - Son Dakika
Yerel

Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü

Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü Güney Marmara'nın balık ambarı olarak bilinen Bandırma balık halinde yaşanan balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürüyor.

31.01.2022 09:29  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü

BALIKESİR - Güney Marmara'nın balık ambarı olarak bilinen Bandırma balık halinde yaşanan balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürüyor.

Karadeniz ve Marmara' da soğuk ve fırtınalı havaların etkisini kaybederek yerini güneşli havaya bırakması balık tezgahlarına yansıdı. Özellikle hamsi balığı olmak üzere Bandırma balık halinde yaşanan balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürüyor. Balık boşluğunun etiketlere yansıdığını belirten Balıkçı Barış Yıldız, "Havalar bir kaç gündür iyi gidiyor. Karadeniz'den hamsi gelmeye başladı. Şu an fiyatlar düştü. Hamsi 35 Liraya düştü. Karadeniz'den bol hamsi geliyor. Havalar da güzel, satışlarımız da güzel. Vatandaşlarımız balık alıyor. Havalar böyle giderse balık bol olacak, vatandaşlarımız da bol bol balık alacak "diye konuştu. Son günlerde Bandırma Balık halinde mükemmel balık satışı olduğunu ve balıkçıların yüzünün güldürdüğünü belirten balıkçı Metin Çokgezenler ' de" Karadeniz'de Hamsinin bol olması hakkımızdan talep oldu. Balıklar ucuzladı. Hamsi bugün 35 Lira. Bir buçuk kilosu 50 Lira. Balık halimiz çok kalabalık halkımızın talebinden memnunuz. Karadeniz'de hamsi bol olunca fiyatı da düştü. Mükemmel satış yapıyoruz. Hamsi tam yağlandı. Kış aylarının besi deposu 35 Lira "diye konuştu.

Balık halinde balık bol, fiyatı da düşünce vatandaşlar balık haline akın etti.

Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balık bolluğu hem balıkçının hem vatandaşın yüzünü güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement