Vekilden Eski Bakan Okuyan'a Gönderme - Son Dakika
Yerel

Vekilden Eski Bakan Okuyan'a Gönderme

Vekilden Eski Bakan Okuyan\'a Gönderme

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'a göndermede bulunarak, "Birileri bizden önce bir hastane yaptırdı."

17.09.2013 10:24

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'a göndermede bulunarak, "Birileri bizden önce bir hastane yaptırdı. Ona da isimlerini verdiler. Ona sıra gelirse bizim isim koyacağımız çok eserimiz var" dedi.

Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun Yalova'da yapılan yatırımları yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun'un da eşlik ettiği denetlemelerin ilk durağı Çınarcık yolu üzerinde yapımı devam eden Acil Çağrı Merkezi oldu. Bu merkezle ilgili proje sorumlusu mimar Öskan Yazgan'dan bilgi alan Coşkun burasının modern bir Yalova için önemli bir bina olduğuna değindi. İçerisinde tüm acil çağrı birimlerini barındıracak olan merkezi gezdikten sonra çalışmalarla ilgili bilgi veren Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Yalova'da birçok önemli yatırım yapılıyor. Ama biz bunların çoğuna temel atma töreni dahi yapmıyoruz. Başbakanımız Yalova'ya teşrif ettiğinde bu yatırımların toplu açılışını gerçekleştireceğiz. Başbakanımızın ilimize gelişi öncesi ildeki yatırımları yerinde izlemek için bir inceleme yapıyoruz. Bizim yaptıklarımızı ortada. Daha önce yapılanlar da ortada. Biz kim bu şehre bir hizmet yaptıysa ona teşekkür ettik. Yaptıklarımızı çok ayyuka çıkartan bir yapımız da yok. Mütevazi bir şekilde yatırımlarımızı yapıyor ve takip ediyoruz. Biz takdiri halktan bekliyoruz. Birileri bizden önce bir hastane yaptırdı ona da isimlerini verdiler. Ona sıra gelirse bizim isim koyacağımız çok eserimiz var. Hem de ciddi anlamda eserler. Öyle ufak tefek şeyler değil. Bu yatırımlar devam edecek. Önümüzde ki dönem Adliyemize yeni bir hizmet binasını kazandırmak istiyoruz. TBMM açılır açılmaz o konuda da çalışmalara başlayacağız" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vekilden Eski Bakan Okuyan'a Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement