Vergi Dairesi Başkanı Sağlam'dan Vali Güvenç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi Başkanı Sağlam'dan Vali Güvenç'e Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Sağlam\'dan Vali Güvenç\'e Ziyaret

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, çalışanlarla birlikte Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

27.02.2012 17:46

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, çalışanlarla birlikte Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Vali Celalettin Güvenç'e Vergi Haftası'nda gerçekleştirilecek etkinlikler ve program hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, her sene şubat ayının son haftasında Vergi Haftası'nı kutladıklarını, program kapsamında Vali Güvenç'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Güvenç ise, 23. Vergi Haftası nedeniyle vergi çalışanlarının ve vergi ödeyen tüm mükelleflerin haftasını kutladığını söyleyerek, "Çalışarak kazanan, üreten, istihdam sağlayan ve vergi ödeyerek bu devletin ayakta kalmasını, hastanelerin, okulların, yolların yapılmasına sebep olan bütün mükelleflerimizi hafta münasebetiyle en içten dileklerimle kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Vali Güvenç, "Türkiye büyük bir ülke, çok daha büyük ihtiyaçları var. Yol, okul, su, köy yolları gibi. Bunun için bütün vatandaşlarımızı kazançlarının vergisini ödemeye davet ediyorum. Helal kazançlarını vergi ödeyerek bereketlendirmelerini diliyorum. Türkiye yükselen bir değer. Bu yükselmemizin temel nedeni insanlarımızın çalışmasıdır, vergi ödemesidir. Onlardan sağlanan kaynaklarla da halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesidir. Türkiye yeni dönemde vergi dairesini daha yarı özerk bir yapıya

kavuşturdu. Arkadaşlarımız büyük bir hassasiyetle bu işleri yapıyorlar. Vatandaşlarımıza gereken hizmeti sunuyorlar. Haftanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Sağlam, ziyaretin sonunda Vali Güvenç'e günün anısına bir plaket takdim etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi Başkanı Sağlam'dan Vali Güvenç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement