Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Vergi Haftası Etkinlikleri

Vergi Haftası Etkinlikleri

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Müdürü Atilla Şahin ve beraberindeki heyet, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi’yi ziyaret etti.

26.02.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Müdürü Atilla Şahin ve beraberindeki heyet, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Atilla Şahin, Şef Adem Bilmez, Gelir Uzmanı Süleyman Karaca, Gelir Uzmanı Özen Eftekin, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'ye vergi haftası nedeniyle bilgi verdi. Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ile bir süre sohbet eden Vergi Dairesi Müdürü Atilla Şahin vergi haftası kutlamaları ile ilgili olarak bilgi verdi.

Vergi haftasının, insanları vergi konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlendiğini kaydeden Şahin, "Pankart asıyoruz, afişler asıyoruz ve halkımıza vergi konusunda bilgi veriyoruz. Birecik'in Şanlıurfa'da cari dönem net tahakkuk tahsil oranı 5 Vergi Dairesi ve 7 Mal Müdürlüğü arasında yüzde 73,25 oranı ile 6. sırada bulunuyor" dedi.

Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, tüm personellere başarılar diledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement