Voleybol - Son Dakika
Son Dakika Logo

Voleybol

06.02.2012 14:20

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde Halkbank'a 3-0 yenilen Torul Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, ortaya koydukları oyunun maçın sonucuna yansımadığını söyledi."Maçtan puan bekliyordum."

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde Halkbank'a 3-0 yenilen Torul Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, ortaya koydukları oyunun maçın sonucuna yansımadığını söyledi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saha ve seyirci avantajıyla çıktıkları karşılaşmada istemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirterek,

"Maçtan puan bekliyordum. Çünkü lider karşısında bunu başarsaydık play-off'taki şansımızı daha da güçlendirmiş olacaktık. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık, iyi de oynadık. Ancak oyunumuz sonuca yansımadı. Ortaya koyduğumuz oyunun karşılığı 3-0'lık mağlubiyet değildi" dedi.

Artık önlerindeki Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını düşündüklerini kaydeden Özdemir, "Rakibimiz de play-off'a kalma mücadelesi veriyor. Zor bir karşılaşma olacak. Umarım gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol - Son Dakika


Advertisement