Yağmur Suyu Kanalları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Yağmur Suyu Kanalları Yenileniyor

Yağmur Suyu Kanalları Yenileniyor

Babaeski Belediyesi yağmur suyu kanallarını yeniliyor.

21.10.2014 10:07

Babaeski Belediyesi yağmur suyu kanallarını yeniliyor.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağmur suyu kanalı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Çalışmaların Hacı Hasan Mahallesi'nde devam ettiğini ifade eden Hacı, çalışmaları kısa sürede tamamlamak istediklerini kaydetti.

Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak Gazi Kemal Mahallesi'ne geçeceklerini belirten Hacı, şöyle konuştu:

"Altyapı çalışmalarına önem veren bir belediyeyiz. Her yağmurda büyük sıkıntı yaşıyorduk. Bu sıkıntıyı gidermek için yağmur suyu kanalı çalışmalarına ağırlık verdik. Yeterli olmayan yerlerde ilave yağmur suyu kanalları yapıyoruz. Kısa sürede Hacı Hasan Mahallesi'ndeki çalışmaları tamamlayarak Gazi Kemal Mahallesi'ne daha sonra büyük sıkıntılar yaşadığımız mahallelerimizde çalışmalara devam edeceğiz."

Hacı, kanalizasyon çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını aktardı. Çalışmaların kalan kısmının içme suyu şebeke hattı çalışmalarıyla aynı doğrultuda yıl sonuna kadar tamamlanacağını dile getiren Hacı, "Altyapı çalışmalarına ağırlık vermeseydik 2 yıl içerisinde altyapımız yetersiz kalacaktı" diye konuştu.

Hacı, altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yağmur Suyu Kanalları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement