Yahşihan'da Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Yahşihan'da Kan Bağış Kampanyası

Yahşihan\'da Kan Bağış Kampanyası

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde kan bağışı kampanyası başlatılarak ilçe merkezine çadır kuruldu.

29.06.2013 13:43

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde kan bağışı kampanyası başlatılarak ilçe merkezine çadır kuruldu.

Yahşihan Kaymakamlığı ve Kırıkkale Kızılay Kan Bağışı Merkezinin ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğu, kan bağış kampanyasına, İlçe Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen'in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları çalışanları ile çok sayıda vatandaş destek verdi.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Yahşihan Kaymakamı Özen, "Kan bağışı hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneğidir. Bugün başkasına lazım olan kan, belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin bu kampanyaya destek vermesini bekliyor, kan bağışı kampanyasına destek verecek olan tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kan bağışı kampanyası hakkında çeşitli bilgiler veren Kırıkkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Yeter Kaplan, kan bağışı kampanyasına destekleri nedeniyle Yahşihan Kaymakamı Özen başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele ve tüm Yahşihan'lı vatandaşlara teşekkür etti. Dr. Kaplan, toplanan kanların ihtiyacı olan vatandaşlara gerekli durumlarda ulaştırılarak önemli bir ihtiyacın da bu sayede giderileceğini söyledi.

Düzenlenen kampanyada kan vermeye gelen vatandaşların bilgileri ilgili formlara kayıtları yapılarak kan değerleri ölçümü yapıldı. Daha sonra doktor tarafından muayene edilen vatandaşlar kan bağışında bulundular. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahşihan'da Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement