Yakutiye Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Okullar Hayat Olsun Projesi" hayata geçiriliyor.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında ilk uygulama için çalışma başlatıldığını belirterek, Aşağı Sanayi Mahallesi'nde bulunan Yakutiye Meslek Eğitim Merkezi'nin çevresinde bahçe düzenlemesi, oyun grubu, futbol sahası için çalışma başlattıklarını ifade etti.
Okullar Hayat Olsun Projesi'ni hayata geçirdiklerini ifade eden Korkut, şunları kaydetti:
"Buraya bir futbol sahası, oyun grubu koyacağız. Futbol sahası 10 gün içerisinde tamamlanacak. Önümüzdeki bahara çevre düzenlemesiyle birlikte bir de oyun grubu kuracağız. Okullarımızın çevre halkıyla hayat bulması için çaba harcıyoruz. Yine önümüzdeki yıl bölgemizdeki diğer okullarda da benzer projeleri uygulamaya koyacağız."
Muhabir: Ayşe Yıldız
Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Yakutiye'de 'Okullar Hayat Olsun Projesi' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.