Yalova'da Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yalova'da Bayram Yoğunluğu

Yalova\'da Bayram Yoğunluğu
07.08.2013 21:17

Bayram dolayısıyla, Yalova'nın Topçular iskelesinden Yalova'ya kadar yaklaşık 6 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Bayram dolayısıyla, Yalova'nın Topçular iskelesinden Yalova'ya kadar yaklaşık 6 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

Bayramı İstanbul dışında geçirmek isteyen tatilciler deniz yolunu kullanınca İDO tarafından işletilen Eskihisar-Topçular feribot hattında yoğunluk oluştu. Eskihisar iskelesinden araçlarıyla feribotlara binen vatandaşlar Yalova'nın Topçular iskelesine geliyorlar. Ancak yoğunluk burada da tatilcilerin peşini bırakmadı. Eskihisar-Topçular hattında çalışan 10 feribotun getirdiği araçlar Topçular'dan başlayarak Yalova'ya kadar uzanan yaklaşık 6 kilometrelik uzun kuyruklar oluşturunca, normalde 10 dakikada alınan mesafe yaklaşık 1,5 saat gibi bir sürede kat edilebildi. Yoğunluğun gece geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Bayram tatili sonrasında da, tatilden dönen vatandaşların Topçular iskelesinde yoğunluğa neden olması bekleniyor. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova'da Bayram Yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement