Yangının Zararına Bucalı Desteği - Son Dakika
Yerel

Yangının Zararına Bucalı Desteği

Yangının Zararına Bucalı Desteği

İzmir’in Buca ilçesine bağlı Fırat Mahallesindeki evleri elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kül olan Yanık Ailesi’nin yardımına, hayırseverler koştu.

28.06.2014 17:30

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Fırat Mahallesindeki evleri elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kül olan Yanık Ailesi'nin yardımına, hayırseverler koştu. Bucaspor Asbaşkanı İsmet Altun ve yönetici Ünal Çimen evin tadilatını üstlenirken Buca Belediyesi ve bazı hayırseverlerin eşya desteği vereceği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve can kaybının yaşanmadığı yangın sonrasında yaklaşık 20 bin liralık zararı bulunan Yanık Ailesi'ne hayırsever desteği geldi. Buca Belediyesi ve bazı hayırseverlerin eşya desteği vereceği aile, moral buldu. Yangın haberini alan Buca Belediye Meclis Üyeleri Murat Işık, İsmail Bekiroğlu ve Seyit Ali Selek ile Bucaspor Asbaşkanı İsmet Altun ve yönetici Ünal Çimen ve Ercan Geçgel acılı ailenin yardımına koştu. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın toplantısı olduğundan dolayı ziyarete katılamadığı belirtildi. Meclis üyeleri, Başkan Piriştina'nın geçmiş olsun dileklerini acılı aileye iletti. İtfaiye ekiplerinin yangın raporunda, evin çocuk yatak odasında bulunan bilgisayar ve ev eşyalarının tamamen, kapıların ise kısmen yandığı, duvar ve sıvaların ise hararetten dökülerek zarar gördüğü belirtildi. Raporunda, tahmini zararın ise 20 bin TL olduğu belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yangının Zararına Bucalı Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement