"Yarın Kampı Tamamlayarak, Lig'in İkinci Yarısına Daha Güçlü Bir Ekiple Gireceğiz" - Son Dakika
Yerel

"Yarın Kampı Tamamlayarak, Lig'in İkinci Yarısına Daha Güçlü Bir Ekiple Gireceğiz"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Bünyamin Süral, kamp döneminin verimli geçtiğini belirtti.

03.01.2012 17:20

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Bünyamin Süral, kamp döneminin verimli geçtiğini belirterek, "Yarın yapacağımız son çalışmanın ardından kampı tamamlayarak, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir ekiple gireceğiz" dedi.

Süral yaptığı açıklamada, bir yandan kondisyon depolarken diğer yandan da gelişmeleri gereken noktalar üzerinde durduklarını söyledi. 10 günlük süreçte oynayacakları hazırlık maçlarıyla lige hazır hale geleceklerini kaydeden Süral, takımdan hiçbir futbolcuyu göndermeyerek iskelet kadroyu koruduklarını vurguladı.

Süral, "Takım içerisindeki arkadaşlık seviyesi en üst düzeyde ve bütün futbolcularım birbirleri ile arkadaştan öte kardeş gibi. Birbirlerinin dilinden iyi anlıyorlar. Yarın yapacağımız son çalışmanın ardından kampı tamamlayarak ligin ikinci yarısına daha da güçlü bir ekiple gireceğiz" diye konuştu.

İkinci yarıda beklentilerin üzerine çıkacaklarını söyleyen Süral, şöyle konuştu:

"İlk yarıda bazı maçlarda şanssızlıklar yaşayarak istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ne olursa olsun yenilgilerin ardında hiçbir zaman mazeret aranmaz. Biz maçlarımızı kaybediyorsak tamamen kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik. İkinci devre bizden beklenilenin üstünde performans sergilememiz gerekiyor ki ilk yarıdaki kayıplarımızı telafi edilim."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yarın Kampı Tamamlayarak, Lig'in İkinci Yarısına Daha Güçlü Bir Ekiple Gireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement