Yaşları Küçük Yürekleri Büyük - Son Dakika
Yerel

Yaşları Küçük Yürekleri Büyük

Yaşları Küçük Yürekleri Büyük

Adana Başkent Okulları öğrencileri ve velileri "Sosyal sorumluluk" projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’ne 18 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

27.03.2015 10:33

Adana Başkent Okulları öğrencileri ve velileri "Sosyal sorumluluk" projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'ne 18 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Öğrenci ve veliler, düzenledikleri kermesten sağladıkları paralarla tekerlekli sandalyeleri alıp, engellilere teslim ettiler.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu 1. sınıf öğrenci ve velilerinin katkılarıyla düzenlenen kermesten elde edilen gelirin tamamının Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi için kullanılmasının mutluluğunu dile getiren İlkokul Müdürü Hasan Mehmet Çerci " Gönlümüz, daha güzel şeyleri teslim etmekten yanadır. Keşke tekerlekli sandalyeye muhtaç olmayan bir sistem kurulabilse. Sosyal sorumluluk projelerinde Başkent Okulları olarak Adana'daki öncü okullardan birisiyiz. Kardeş Köy, Yaşamın Ortak Dili Su, Oyuncaklarımı Paylaşıyorum, Bir Tuğlada Sen Koy, Bir Çoçuk Güler Dünya Güler, Ermenek Halkına Yardım, Yeter Ki Düşüncen Engelli Olmasın, Türkiye Çöl Olmasın, TEMA, LÖSEV işbirlikleri,sosyal sorumluluk anlayışımızın sadece bir kaçıdır"dedi.

Başkent öğrenci ve velilerinin büyük bir duyarlılık göstererek aldıkları tekerlekli sandalyeler, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi Başkanı Halis Kassap'a teslim edildi. Başkan Kassap, öğrencilerin duyarlı davranışlarına teşekkür ederek "Engeller paylaşarak aşılır. Bunun en güzel örneğini de Başkentli öğrencilerimiz verdi. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşları Küçük Yürekleri Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement