Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

Yavuzeli\'nde 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. Yıl dönümü Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Meydanında coşkuyla kutlandı.

19.05.2015 17:37

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. Yıl dönümü Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Meydanında coşkuyla kutlandı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salih Bozat tarafından, Atatürk büstüne çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Rumkale Konferans Salonu'nda devam etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Erhan Yakut, Belediye Başkanı M.Kemal Sakaroğlu, İlçe Emniyet Amiri Aydın Şahin, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Sağlı Grup Başkanı Perçem Samur, İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda halk katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni Sibel Doğan yaptı. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi öğrencisi Kadir Yıldırım, Gençliğin Ata'ya cevabını ise Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi öğrencisi Filiz Altunbaş öğrencilerle birlikte okudu. "Sakarya Türküsü" adlı şiirini Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi Öğrencisi Ayşe Karabağ, "19 Mayıs" adlı şiiri Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi öğrencisi Ramazan Göksu, "Atatürk Kurtuluş Savaşı'nda" adlı şiiri Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi öğrencisi Songül Yıldırım'ın hazırladığı slayt gösterisi izlendi.

Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi Okulu'ndaki yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde Türkiye Futbol Fedarasyonu ve Nike tarafından bu sene beşincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nde ilçeyi temsil eden Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Lisesi öğrencileri grubunda birinci olurken il genelinde ise dördüncü oldu ve kupasını İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen' den aldı. Masa tenisinde birinci olan Ramazan Eryiğit ödülünü Belediye Başkanı M.Kemal Sakaroğlu, Masa Tenisi Turnuvası'nda ikinci olan Cengiz Kaya'ya ödülünü Garnizon Komutanı Üsteğmen Erhan Yakut, Gençlik Koşusu Erkekler Kategorisi'nde birinci olan Murat Korkmaz'a ödülünü İlçe Emniyet Amiri Aydın Şahin, Gençlik Koşusu Kızlar Kategorisi'nde birinci olan Rumeysa Tan'a ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açlık ödülünü verdi.

Ardınan, tüm katılımcılarla İlçe Kaymakamı Güngen hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzeli'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement