Yazar Behramoğlu, Edirne'de Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yazar Behramoğlu, Edirne'de Sevenleriyle Buluştu

Yazar Behramoğlu, Edirne\'de Sevenleriyle Buluştu

Edirne Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar-şair Ataol Behramoğlu sevenleriyle bir araya geldi.

17.11.2015 14:19

Edirne Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar-şair Ataol Behramoğlu sevenleriyle bir araya geldi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Ataol Behramoğlu'nun 50. sanat yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İsa Çelik'in objektifinden Ataol Behramoğlu'nun fotoğraflarını yer aldığı serginin açılışını yaptı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini vurguladı.

Belediyelerin çok çeşitli görevleri olduğunu anlatan Gürkan "Belediye bir şehirde olan her şeyden sorumludur. Asıl bir şehirde olmayanlardan da sorumludur.  Sadece altyapısı, suyu, yolu, çiçeği, değil sanatı, kültüründen de sorumludur. Bu anlamda dünyanın en güzel yerlerinden bir olan Edirne'nin sanata, sanatçıya ilgisiz kalması düşünülemez. Ben davetimizi kırmayarak gelen Behramoğlu'na hoşgeldiniz diyorum" dedi.

Açılışın ardından Behramoğlu'nun hayatını anlatan belgesel gösterimi yapıldı. Belgeselin ardından Behramoğlu, hayatından bazı örnekler vererek şiirler okudu, katılımcılarla sohbet etti.

Etkinlik, Behramoğlu'nun kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yazar Behramoğlu, Edirne'de Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement