Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Selçuk Üniversitesi Rektörüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Selçuk Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Ydp Genel Başkanı Gündüz\'den Selçuk Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Yönetimi öğrencisi Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Prof.Dr.Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

12.10.2013 10:50

Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Yönetimi öğrencisi Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Yönetimi öğrencisi olan Gündüz, YDP Konya İl Başkanı Ebuzer Ferdi Bademci ve öğrenci temsilcileriyle Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'e ziyarette bulundu. Prof. Dr. Gökbel'e partileri hakkında bilgi veren Gündüz, "2008 yılında oluşturduğumuz 2030 vizyonuyla siyasete başladık. 2015 yılında ilk seçim deneyimimizi yaşayacağız. Selçuk Üniversitesi'nden beklentilerimiz daha iyi bir gelecek için öğrenci merkezli, kaliteli eğitimin olması" dedi.

Ziyaretten memnuniyetini ifaden eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Gençlere örnek bir çalışma yapıyorsunuz, üniversitemizde sizler için en uygun ortamı oluşturmaya ve geleceği sizinle şekillendirmeye çalışacaktır" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Selçuk Üniversitesi Rektörüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement