"Yedi Kocalı Hürmüz" İnebolu'da Sahnelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Yedi Kocalı Hürmüz" İnebolu'da Sahnelendi

10.12.2012 09:47

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu, "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı tiyatro oyununu İnebolu'da sahneledi.

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu, "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı tiyatro oyununu İnebolu'da sahneledi.

Sadık Şendil'in yazdığı, Ünal Çeken'in yönettiği, Gamze Köse, Büşra Daşdanbek, Ufuk Sezer Demirbaş, Kaan Aydoğan, Ayşe Şahin, Dilara Koyuncu, İrem Naz Kaya ve Volkan Ayyıldız'ın oynadığı oyun, Belediye Düğün Salonu'nda sahnelendi.

İnebolu Belediyesi'nin destekleriyle sahnelenen tiyatro oyununu, gündüz öğrenciler, akşam da vatandaşlar izledi.

Yönetmen Ünal Çeken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çıktıkları turne kapsamında Ordu'nun ardından İnebolu'ya geldiklerini belirterek, "Oyunumuzu şimdiye kadar 70 ilçe ve 48 ilde sahneledik. Buradan Yunanistan ve Bulgaristan'a gideceğiz. Gitmediğimiz diğer illere de gideceğiz. Türkiye'nin her tarafından bu oyunu sahnelemeyi düşünüyoruz" dedi.

Oyunun 27 kişilik bir kadroyla sahnelendiğini aktaran Çeken, oyuncuların Ankara, Hacettepe, Gazi ve Yıldırım Beyazıt üniversitelerinin öğrencilerinden oluştuğunu kaydetti.

Muhabir: Celal Bekiroğlu

Yayıncı: Sinan Özmüş - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yedi Kocalı Hürmüz' İnebolu'da Sahnelendi - Son Dakika


Advertisement