
Ak Parti'den Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Rıfat Özkan ve Harun Dikici Niğde Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Niğde Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Harun Dikici: "2014 yılındaki yapılan seçimlerden sonra biliyorsunuz AK Parti olarak seçimi kazandık. Sağolsun Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan bizi buraya görevlendirdi. İnşallah 5 yıl içerisinde en iyi hizmeti yapacağız" dedi.
Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan ise "Seçimlerde Başkanımız Faruk Akdoğan'ı destek vermelerinden dolayı ve bu ekipte bizde yer aldığımız için vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Başkanımızda bize yardımcılık görevi verdi.Bizde Niğde'ye hizmet konusunda başkanımıza destek olacağız. Bu hizmet kervanını en güzel şekilde vermenin gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu. - NİĞDE
Son Dakika › Yerel › Yeni Belediye Başkan Yardımcıları Görevlerine Başladılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?