Yenidoğan Mahallesi'ne İlkokul - Son Dakika
Yerel

Yenidoğan Mahallesi'ne İlkokul

Yenidoğan Mahallesi\'ne İlkokul

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ne yeni müstakil ilkokul açıldığı bildirildi.

14.09.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ne yeni müstakil ilkokul açıldığı bildirildi.

Yenidoğan Mahallesindeki eski Cumhuriyet Ortaokulu'nun isminin "Şehitler Ortaokulu" olarak değiştirilip Şehitler Mahallesine taşınmasının ardından boşalan binaya "Cumhuriyet İlkokulu" adıyla yeni müstakil ilkokulu açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Yenidoğan Mahallesi eski Cumhuriyet Ortaokulu binasında açılacak müstakil Cumhuriyet İlkokulu için okul binasında boya, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanarak eğitime hazır hale getirildiğini belirttiler.

Yetkililer, Yenidoğan Mahallesi'nde müstakil ilkokul ve ana sınıfı açılmasıyla Atatürk İlkokulundaki öğrenci yoğunluğunun azalacağını, eğitimde kalitenin artacağını, bunun yanında Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden öğrencilerin uzakta bulunan Atatürk İlkokuluna gitmekten kurtulacaklarını söylediler.

Yeni açılacak Cumhuriyet İlkokulunun Yenidoğan ve 82. Yıl Mahalleleri ile Beyköy, Güldüren, Karaağıl, Kutluhallar, Kurtdere, Saklar ve Tokat köylerini kapsayacağı ve ilk etapta 8 öğretmenin görev yapacağı öğrenildi. (MU-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenidoğan Mahallesi'ne İlkokul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement