Yenimahalle Belediye Başkanı Ankara Tava Günü'nde - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediye Başkanı Ankara Tava Günü'nde

Yenimahalle Belediye Başkanı Ankara Tava Günü\'nde

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Ankara Kulübü Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Ankara Tava Günü'nde Ankaralılarla buluştu.

28.05.2013 10:18  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kulübü Derneği'nin düzenlediği Geleneksel Ankara Tava Günü'nde Ankaralılarla bir araya geldi.

Abidinpaşa Köşkü bahçesindeki etkinliğe Yaşar'ın yanı sıra Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Mehmet Özaslan, Kulüp Onursal Başkanı ve eski Ankara Milletvekili Şevket Bülent Yahnici, Onursal Başkanlardan Bülent Kalıpçı ve çok sayıda Ankaralı vatandaş katıldı.

Ankara'nın kaybolmaya yüz tutan değerlerini korumak, yaşatmak ve tanıtmak için çalıştıklarını belirten Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan, "Ankara'nın en koyu şekilde tanıtılacağı ve yaşatılacağı bir yer olan Ankara Evi için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bize çok büyük destek oldu. Tekerimiz çamura batmıştı, yıllardır çıkaramamıştık. Tekerimiz çamurdan çıkaran başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Özarslan, Ankaralılara verdiği desteklerden dolayı Yaşar'a Seğmen figürlü plaket verdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Doğduğumuz yer başkaysa da doyduğumuz yer Ankara. Şehrimizin sorunları ve ihtiyaçlarına duyarlı olmak boynumuzun borcudur. Ankaralı derneklerin çalışma yapabileceği mekanlar yoktu. Biz bu açığı kapatıyoruz. Halkın parasını halka harcıyoruz. Söz veriyorum Ankara Evi Ekim ayında hizmete açılacaktır. Bu söz siyasetçi sözü değil, Fethi Yaşar sözüdür" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediye Başkanı Ankara Tava Günü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement