Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

CHP İl Başkanı Mavuk: "Balıkesirde seçim mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasında geçmektedir.

06.03.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl teşkilatı ve merkez belediye başkan adayları 30 Mart yerel seçim süreci kapsamında basınla biraraya geldi.

CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda seçime artık çok az bir zaman kaldığını belirterek, " Balıkesir'de seçim mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasında geçmektedir" dedi.

Türkiye'de seçim öncesi olağan üstü bir dönemin yaşandığını, ülkenin uçuruma sürüklendiğini iddia eden Mavuk şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin birleştirici gücü oldu. Şuan olağan üstü dönemden geçtiğimizi düşünerek ülkesini seven, ülkenin demokratik yapısını korumayı amaçlayanlar Cumhuriyet Halk Partisi'nde birleşti. Ayvalık'tan Marmara Adası'na kadar tüm ilçelerde bu birleşme sağlanmış durumda. Balıkesir'de seçim mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasında geçmektedir. Anketlere baktığımızda AK Parti ile olan mücadelemizde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sami Sözat 3 adım önde gidiyor. Seçim gününe kadar bu fark artarak devam edecektir."

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat ise tüm ilçelere ulaşmaya çalıştıklarını dile getirerek, "İlçelerin tamamını gezdik, çiftçinin sıkıntısı, esnafın derdi, memurların korktuğunu gördük ve bunlara üzüldük. Milletin adına üzüldük. Vatandaşlara bu sıkıntıları CHP'nin gidereceğini anlattık." dedi.

Toplantıya CHP Altı Eylül Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çiçek, Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, Balıkesir Milletvekili Nedret Akova, Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş'de katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement