Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Yayman: "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olacağız ve istihdam sağlayacağız"

06.02.2014 17:46

AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olacağız ve istihdam sağlayacağız" dedi.

Menteşe ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarla da bir araya geldi. Yayman, engellilerin yaşam standartlarını en iyi konuma getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu dile getiren Yayman, "Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Her zaman onların yanında olacağız ve istihdam sağlayacağız" diye konuştu.

Engellilerin toplumun ayrılmaz parçası olduğunu, sahiplenilmesi gerektiğine işaret eden Yayman, şöyle konuştu:

" Muğla'da özellikle kışın sağlıklı bir bireyin yaşaması bile zor. Engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını elimizden geldiği kadar kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Daha önce Engelliler Derneğine destek verdim. Belediye başkanı olduğum takdirde daha fazla imkan sağlıyacağım. Ayrıca dernek dışında kalan, ulaşamayan engelli vatandaşlarımıza ulaşıp diğer engelli kardeşlerimize de elimizinden geldiği kadar istihdam sağlayacağım." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement