AK Parti Konyaaltı Adayı Sadi'den Esnaf Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konyaaltı Adayı Sadi'den Esnaf Odasına Ziyaret

AK Parti Konyaaltı Adayı Sadi\'den Esnaf Odasına Ziyaret

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

06.02.2014 17:46  Güncelleme: 17:54

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (AESOB) ziyaret etti.

İlçe teşkilatı mensupları ve belediye meclis üyeleriyle AESOB'u ziyaret eden Remzi Sadi, Başkan Abdullah Sevimçok ile bir araya geldi.

Sevimçok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birliklerine bağlı odalarda da seçim heyecanı yaşandığını kaydetti. Seçim süreciyle ilgili bilgi veren Sevimçok, "Çalışmayana, hak aramayana vatandaş sandıkta cevap veriyor. 20 yıllık oda başkanları seçim kaybediyor. Alttan gelen nesil büyük bir baskı yapıyor. Bu iyi bir şey" dedi.

Sadi ise esnafın ve esnaf odalarının Antalya'ya katkılarını bildiklerini söyledi. Antalya'da ve Türkiye'de esnaf odalarının demokratik bir olgunluk içerisinde seçimlerini tamamlamalarının kendilerini de memnun ettiğini ifade eden Sadi, kendilerinin de Konyaaltı'nda aynı olgunluk ve nezaket içerisinde bir seçim dönemi geçirmek istediklerini vurguladı.

Konyaaltı'nda seçimlere yönelik projelerinin hazır olduğunu, göreve gelmesi halinde bu projeleri hayata geçireceklerini bildiren Sadi, bu süreçte esnaf ve esnaf odalarının fikir, istek ve sorunlarının da kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Sadi, "Konyaaltı'nda esnafımızın envanterini çıkarmak istiyoruz. İş yeri açma ruhsatını aldığı günden itibaren esnafımızın yanında olacağız. Konyaaltı özelinde bir esnaf vakfı oluşturmak ve ortak projeler ortaya koymayı planlıyoruz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konyaaltı Adayı Sadi'den Esnaf Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement